måndag 16 februari 2009

Vi har haft besök!

Och första besöket bestod utav

Ja vad heter de här?
1. Hjortar
X. Renar
2.Rådjur
eller inget av ovanstående?
Just nu har jag ingen koll. Ska snart åka från huset och tillbaka till hotellet för en sista middag, natt och frukost där, så inte har jag tid att söka heller.
Ska bli så skönt att äntligen kunna bo i "vårt" hus.
Hoppas bara våra möbler kommer snart!!!

12 kommentarer:

mammigranten sa...

Eller jo jag kanske vet ändå, Vitsvanshjort kanske?

Anonym sa...

Renar??? I USA???

Jeanette sa...

Tjena Mittbena...Är allt bra?
jag vet inte alls va de är för djur..Bara att de är fulla med fästingar..Bläää=)

Haha..Ha de gött=)

Anonym sa...

Hej, det är verkligen ett härligt hus ni flyttar in i. Oj, vad det drar i inredningstarmen när jag ser alla tomma rum. Vilka utmaningar! Är mycket förtjust i amerkanska hus, speciellt de generösa badrummen och de vackra fönstren. Gillar också många trädgårdar som har ett naturligt stuk och fina träd bevarade.
Har inte uppfattat var ni bor. Vore intressant att veta. Har rest runt lite i USA och är förtjust i många omgivningar. Bor i Sverige, Småland, men längtar så ofta tillbaka.
Ha det jättebra! Inger

Anonym sa...

Hej malin! Jag tycker nog att det ser ut som vanliga rådjur faktiskt men dom pratar nog amerikanska!!!! Kram mamma

mammigranten sa...

Svarar lite då

Anonym
Jag sa ju att jag inte har någon koll. Tror dock att de enda renar som finns i USA är de som tomten kommer med;) och så kaske några på zoo...

Jeantte
Jo men sörru, här besprutar de de mot löss och fästingar på tomterna. Den här tomten senast i somras. Hur miljövänligt det är vet jag inte dock...

Inger
Vi bor i Readington, nära Whitehouse Station, Hunterdon county i New Jersey. Och visst ska det bli kul att inreda detta stora hus, ska bli kul att se vad vi behöver köpa efter att vårt bohag kommit...

Mamma
Jag vet inte hur det är med rådjur i USA, vad jag kan finna när jag söker är att det inte finns, men jag kan ju inte säga hundra för någon expert är jag ju inte, men många var de oavsett vilket djur det var...

Anonym sa...

Deer är namnet...du komer att se dem överallt. Tyvärr på vägar också och speciellt när det är mörkt, vilket är mindre roligt.Kör försiktigt!

Läs mer på www.njdeercrash.org

Anonym sa...

Fin blogg du har, kul att följa er flytt då vi själva har planer på att flytta utomlands. Hur länge har ni planerat att stanna i US? (om ni har någon plan på det) Är anonym då våra flyttplaner än så länge är lite hemliga.

mammigranten sa...

Svarar lite igen

anonym
Jo vi har sett påkörda på väg hem. Sen är det stora flockar (heter det det när det gäller deers?) precis i närheten här. Ligger ju ganska mycket skog nära.

anonym
Tack så mycket!
Vad gäller att sanna så är kontraktet på 3-4 år, men visum utfärdas bara med 2 år till en början, men sen vet man ju inte, kanske man längtar hem när de åren är över, eller så vill man stanna... till släktens förfäran dock.
Maila mig gärna om du vill ställa fler frågor
malin_bornmo@hotmail.com

Anonym sa...

hoppas ni har det bra nu när ni har fått släppa hotellet ock komma in ert fina hus hoppas att lite möbler kommer snart så det inte ekar så mycket ha det så bra gb

mammigranten sa...

Pappa
JA än ekar det för fullt!
Men det är skönt att vara i sitt "eget" och slippa hotellet.
Vi fick ju så lämplig tid från IKEA, de skulle komma någon gång mellan 7-11, D försökte få mer exakt vilket inte gick. Så det var att ställa klockan på 6, väcka barnen, kasta i oss frukost, och du vet ju hur barnen är vid maten ,det går ju inte fort precis. Men lite äggröra mättar ju bra ivf. OCh sen åka till huset. Vi var här strax efter 7 och de kom halv 10 ca, så typiskt!

anna of sweden sa...

Hej!

Välkommen till Amerikat! ;)

Vad kul att du hittade till min blogg! Välkommen att höra av dig med frågor - jag har ju inte bott här sååå länge, men är det något jag kan hjälpa till med så gör jag gärna det.

Hälsar Anna i Philadelphia