onsdag 14 januari 2009

Sitter här i min ensamhet och tittar på en av mina favortifilmer. Stolthet och fördom, den långa varianten med Colin Firth. Han passar ju så bra som Mr Darcy. Tittade på Jane Austens bookclub igår och blev sugen på att se en av dem, och då var ju inte valet så svårt. En film med Colin Firth såklart. Tycker att han och D är ganska lika, ja inte utseendemässigt, men i sättet, tysta, lite stela (får man säga så om sin man? men ni som känner honom förstår nog hur jag menar), artiga, mm. Erkänner mer än gärna att D är min Mr Darcy!!!

Idag har ju barnen varit på dagis. Jag hade ärenden på stan, presenter till barnens fröknar, bild och info om vad kommer i morgon då de fått dem. Sen har jag fixat lite inför barnkalaset på lördag. Ska bli så kul att träffa de som kommer från Åseda, vi mammor hoppas vi kan ta en sväng ner på stan under tiden papporna tar hand om barnkalaset.


Har även varit i kontakt med mio, då vår tvbänk fått en stor spricka fram på ovansidan

Och den blir bara större. Så antagligen så är det väl en kvist därikring som gör att det spricker. Tyvärr har de inte längre den serien och vi har även ett matchande soffbord. Och båda är lite gräddvita, och nu har mio bara vita möbler och inga gräddvita. Alternativet jag fick av butiken i växjö var att lämna tillbaka eller få den billigare, men iom att spickan är där den är så syns den ju väldigt mycket och är det nu en kvist under så kanske den ramlar bort coh då är det ju inte så snyggt längre. Och från USA kan man ju inte reklamera. Det "bästa" (med mycket ironi i tonen) är att vi måste åka nästan 30 mil t&r med släp för att lämna tillbaka soffbord och tv-bänk, trots att närmsta mio ligger 8 mil t&r härifrån, men näe då de måste tillbaka till den butik vi köpt dem i. Tur vi inte flyttade till Kiruna eller nåt sånt! Så frågan är väl bara när vi ska hinna ner till Växjö innan flytten? I helgen hinner vi ju inte, måndag-tisdag är vi i Stockholm, onsdag eller fredag ska vi till mormor i Västmanland, torsdag har vi 5-årskontroll med Noah och just det nu kom jag ju ihåg att jag skulle ring till vaccinations...igår, fasen också!!! Lördagen lär vi väl ha fullt upp och söndagenär det kalas igen för släkten, måndagen kommer flyttfirman och börjar packa, fy vad allt blev jobbigt just nu!

Tur att jag har lite film som får mig att tänka på annat!

Och just det en mäklare håller på att förhandla med en ägare om ett hus so D har kollat på, spännande va??

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, Stolthet och fördom är min absoluta favorit också. Självklart versionen med Colin Firth! Måste nog ta fram DVD:n och kolla någon dag. Har ju bara sett den 12 gånger eller nåt...:)

mammamjuk sa...

å jag som sällan ser film vet inte vilken det är (pinsamt)

hanna sa...

Hej Malin....har inte svarat ju, som du märkt kanske ;)
Onsdagar är barnen med mormor å stig så vi kunde inte..kolla om vi kan klämma in nåt en annan dag?
Ser ut som ni har mkt på schemat innan flytten.

Kraaaaam

Anonym sa...

Låter som man borde se den! Den jag fick av dig var bra iaf. M såg t o m klart den även om han sov en stund i mitten :-) Blir det Växjö är det ju alltid nära till Åseda för en sista fika..!