lördag 24 januari 2009

Full fart!

Kartonger packas.
Resväskor packas.
Handbagage packas.
Sopsäck "packas".
Snart ska tårtor fixas, huset ställas i ordning inför kalaset i morgon.
Det jobbiga just nu är att det ska packas ner allt som kommer behövas de närmsta 6 veckorna ca. Varav en del måste finnas lättillgängligt de närmaste dagarna för att vi inte flyger förrän på fredag, men vi lämnar huset i morgon kväll redan.
Flyttfirman kommer på måndag och börjar emballera och packa och då är det ju trist om något vi missat att packa med i resväskorna hamnar i en kartong istället.
Barnen har packat lite leksaker i sina små ryggsäckar, lite leksaker i resväskorna, några filmer var och typ nästan alla kläder. Badkläder inkluderat!
Men sen måste det vi använt de sista dagarna tvättas och packas det med. Likaså deras overaller, vantar, mössor och stövlar för ute vill man ju vara en hel del och utforska det nya landet oavsett väder. Mycket blir det! och visst får vi ha med oss mycket, 2*23kg var + 8kg handbagage, men mer än 4 resväskor och 4 handbagage och 2 barn och 2 bilstolar reder vi nog inte ut hur vare sig vi får eller inte. Tänk bara tanken, 2 vuxna, 2 barn, 8 resväskor, 2 bilstolar och 4 handbagage, en orimlig kombination va???

1 kommentar:

Anonym sa...

En personlig bärare skulle nog behövas va?