söndag 18 januari 2009

Helgen i bilder!

Här kommer lite bilder från helgen.
Börjar lite fint med en bild på en fågel som åt frukost samtidigt som oss.


Fikat i lördags, wienersemlor till oss vuxna, glassbomb till barnen. Muffins till barnen, fjärilsformad sockerkaka med glasyr till de vuxna, cholkadbollar och kex.

Det var våra 2 barn, 3 pojkar från stan, och 3 familjer varav 6 vuxna och 4 barn som kom. Jättekul att de ville åka hit och hälsa på oss!
Vi åt lite frallor med mumsigt pålägg, fikade och hjälpte barnen under tiden. Sen stack jag och de tre mammorna ner på stan för en shoppingrunda. Hann med de viktigaste affärerna ivf. Köpte med thaimat hem och sen hade vi tid att prata av oss medan barnen lekte.
När alla sen åkt var både vi och barnen så trötta, så hade vi bara släkt så hade nog somnat på plats alla 4.
Wilda fick prinsessklänning med tillhörande docka med samma klänning, en liten häst, paraply, trollstav och tiara.


Noah fick svärd, sköld, hjälm, en stor spindelman som rör sig och pratar, en radiostyrd motorcykel, en racerbil, lersats som man gör en insekt av, film och en ond spindelman med tillhörande spindel.

Tror det var allt, säg till om jag glömt något!

Idag har vi varit hos svärföräldrarna, trevligt och god mat, lax inbakad i smördeg med svamp och lök, jättegott! Barnen åt efter ett tag, måste ju inse att de är hungriga först. I eftermiddag hade vi besök av Hanna och hennes son, dotter var hemma med feber. Aldrig kul med sjuka barn, men Wilda saknade henne sa hon vid läggdags. Fick en fin hjärtformad vispskål, tack så mycket!!

Glömde nästan, jag fick ju även lite sen/tidiga födelsedagspresenter igår. A med familj gav mig en sån där Stelton brödkorg och ett fint glasfat. Av L med familj fick jag duschcreme, lotion och parfym som luktade likadant och jättegott! tack så hemskt mycket. Och ja just det en stor bukett lila tulpaner!

Bilder kommer snart, har tömt minneskortet och packat ner det för att framkalla kort som ska sättas in i våra visum. I morgon blir det att lämna barnen hos mina päron och sen fixa med foton, banken, och vad det nu var mer och sen sticka till Stockholm för det sista på ambassaden och lunch med han som rekryterade D till jobbet, på tisdagen. Så förhoppningsvis får vi en skön natt på hotell!

3 kommentarer:

hanna sa...

Tack själv för att vi fick komma!!
Det var såå mysigt, även om tiden gick för fort.
Känns trist att ni ska iväg så långt nu
när vi fått kontakt igen.
Tur vi har våra bloggar å msn :):)

Jättemysigt hem har ni iaf :)

Kraaam

Line sa...

Tack för ett trevligt kalas! Trevlig shopping, hade gärna gått några timmar till:)Ha det bra på hotellet! Line

Jeanette sa...

Hej Hej!

Hur är de med allt??
Har du gjort semlorna själv..såg tokgoda ut=)