måndag 5 januari 2009

Att idag är jag seg.
Igår nös jag som bara den framåt kvällen, idag vaknade jag förkyld. Inget kul, men nu var det ju iof ett tag sedan jag var förkyld, men ändå...
Helgen var hektisk men rolig. På lördagen var vi hemma hos svärföräldrarna ett tag, sedan åkte vi hem och packade D:s väskor. Han tog 2 väskor med sig denna gången, en med kuddar, täcken, lakan och handdukar, ifall vi får vårt hus (vet dock in te vilket hus än) innan möblerna hunnit komma. Vi ska ändå köpa nya sängar till hela familjen och då går det ju att sova där isf.

Framåt 18 tiden skjutsade vi D till stationen, Noah var skitsur och ville inte åka med, men ha n är ju för liten för att vara ensam hemma, så det blev att tvinga med honom ändå. Han gillade inte att pappa skulle åka igen och vara borta länge. Men sen gick det bra ändå, väl i bilen.

Igår lämnade Wilda och jag av Noah hos hans kompis för en liten playdate, Wilda och jag åkte hem till min farmor och farfar för att gratta på farfars födelsedag. Fika med tårta fick vi, choklad och triss fick han, mina föräldrar var där de också.
Efter fika och prat så åkte vi och handlade och sen var klockan lagom för att hämta Noah, hem och fixa lunch och sen iväg igen för att fika hemma hos Hanna. Hon har lite större barn, men de lekte för fullt efter ett tag. Alltid svårt i början när de ska lära känna varandra, men efter ett tag gick det hur bra som helst. Mina ville inte åka därifrån när det väl var dags. Blev fullt hallå i bilen hem och mycket tjat om att få leka med dem igen. Hoppas bara vi hinner med det innan flytten.

Idag är vi uppbjudna på lunch hos mina föräldrar, skönt att slippa fixa mat själv idag, har noll inspiration just nu, vet bara att vi måste tömma alla matförråd.

Idag har jag även städat ut julen, den barrfria kungsgranen barrade som fasen, gick knappt att titta på den utan att den barrade, barnens vanliga gran barrade knappt alls. Men nu är de ute ur huset båda två. Allt ömtåligt julpynt står dock kvar inne på ett skåp, de får flyttfirman packa utifall att...
Men ändå skönt att få undan allt. Måste bara komma ihåg att placera ut lite vanliga lampor i fönstren innan kvällen, i vardagsrummet får det dock bli ljus i de icke öppningsbara gardinfria fönstren, de lamporna vi hade där innan har brorsan hos sig numera.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kom i håg att sängar i USA har andra mått än svenska...En som bott i New Jersey i 5 år, men nu flyttat västerut.

Anonym sa...

Krya på dig!