söndag 28 december 2008

Gårdagen började väldigt lugnt. Åkte ut till svärföräldrarna och fick fika, lämnade barnen och åkte till Rås för att börja duka, placera om bord med mera. Ner på stan, handla bordsdekorationer, skjorta till Noah, hämta tårtorna och brödet, käka lunch, upp till Rås igen dekorera borden, då var klockan 2. Hem till svärföräldrarna igen och lämna Noahs skjorta. Iväg igen, men hem denna gången. Klockan var 3. S och M skulle komma efter halv 4 någon gång, fixa lite kaffe, julgodis till det. Byta om, klockan var nästan 5, iväg till Rås, fixa det sista. Tack S & M för hjälpen! Plocka fram dricka, smör ost, sallad, lägga fram nejlikorna på borden, rosa såklart. Svärmor ringer och undrar om barnen ska sova där för det säger de själva, miss från båda håll, men det löste sig och de sov gott där sen.
Strax innan 6 kommer de första. Maten likaså, hade beställt hemmabuffé från Ban Thai, smidigt och stressfritt för oss. 6 rätter och massor med mat, så det blev thai idag med och så lite i frysen.
Tårta och presentöppning. Fick mycket fint, tack allihop!
Kvällen avslutades med prat, skratt, sprit och snacks!

Dukningen, ingen behövde sitta med ryggen mot någon annan. Nejlikor, silverfärgade strån med pärlor på som dekoration. Och jag som hugger in på thaimaten.

Noah var väldigt sugen på tårta och då särskilt rosen, tur vi hade 2 tårtor så barnen fick varsin ros. Och självklart så var barnen med när presenterna öppnades.

En del av gästerna och sista gänget. Mycket minnen pratades det.

Blommor från D:s föräldrar och mormor. Nejlikorna kapades och sattes i vas här hemma. Tulpaner från farmor och farfar (der rosa) och Hanna, Linda Rikard och Andreas (de vita) hade dock brist på vaser, så då fick de hamna i samma. men det blev ju fint det med.

Presenterna: silvriga ljusstakar i mängder, kuddfodral (måste köpa ett till, det var så sött), mine glas med choklad i, små söta äggkoppar i glas, silvriga fat, tekopp (väldigt passande då jag har 2 likadana, men den ena är lite trasig i botten), handledsvärmare, hemmastickade (kommer helt klart tänka på dig Karin när jag använder dem), boken the New York Trilogy och shoppinpengar.


Såhär underbart vintrigt var det i Rås idag. -7 grader och sol!

Tack alla ni som kom på festen och ni andra som tänkte på mig!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack själv!! Det var jättetrevligt:-)

Anonym sa...

Hej! Nu har jag kollat in här också, du är ju superflitig på att uppdatera! Tack för senast, det var verkligen trevligt!

/Karin