fredag 14 november 2008

Ahhh

Vad ska man hitta på idag då?
Bada brukar vi ju göra på fredag (eller ja vi har gjort det 2 gånger hittills, men det har varit de sista 2 fredagarna), men frågan är ju om man vågar när Noahs fingrar ser ut som de gör. Det har ju inte blivit värre, men inte så mycket bättre heller för den delen. Fick tips om mul & klövsjuka, men om man söker på det så ska det tydligen vara fel uppfattning av folk, det är höstblåsor isf. Men han har ju bara(?) på 4 fingertoppar och ingen annanstans. Får väl be svärmor, sjuksköterska, kolla på det i morgon. Han har ju inget ont, så det gäller ju bara att smörja så huden inte torkar ut. Det ser ju ut som om han fått skavsår, men tappat yttersta hudskiktet.

Annars är väl skridskor ett alternativ, men det är ju inget man gör själv med 2 barn som inte riktigt kan någon av dem, särskilt inte säsongens första åk.

Jaja, vi får se, handla måste vi ivf, så stan blir det.

Shoppade lite igår, vaxade juldukar till köksbordet (2 till priset av 1) och ett underställ (100kr ord.p.300) och saffran. Jag kom äntligen ihåg saffran, på apoteket av alla ställen, men jag kom ihåg det. Tänkte testa att baka en chokladrulltårta med saffranfyllning.

ja vi får se vad som göres idag!

Inga kommentarer: