måndag 10 juni 2013

Tillbaka på prov

Testar för att se om tiden finns till att blogga.
Visst jag är hemmafru, men det är mycket tider hit och dit att passa.
Otis har hunnit bli 18 månader, 14,5 kg och 91,5cm. Stor fortfarande alltså.
Han pratar massor (inte allt fårståeligt, men ord som mums och muffins funkar bra) och klättrar, sparkar boll,  springer, badar, leker... Allt som 18 månaders barn ska kunna och ännu mer.
Han och också klippt håret tre gånger under sina 18 månader.

Wilda slutar snart ettan, med jättebra betyg. Hon har hunnit med att avsluta sin första travel hockey säsong och blivit så mycket bättre, hon behöver bli mer aggressiv på planen bara.
Lång och gänglig är hon med lockigt blont hår, som hon helst skulle vilja färga...blått! Och som dessutom fått löss för första gången, längesedan nu, men usch! Fotbollen är även den avslutad för henne då vi inte kommer kunna vara med de sista två helgerna. Gymnastiken är avslutad den med, hon missade sista pga att hon var sjuk förra veckan. 

Noah slutar snart trean och kommer börja i en annan skola nästa år. Han slutar med superbetyg. Och har en mycket imponerad fröken. Han kommer få fortsätta med sin enrichment matte och engelska, dvs en nivå upp. Så i fyran kommer han göra femmans matte och engelska. Han har avslutat en hockey säsong som målvakt varannan match och även spelat vår liga med större grabbar. Kommit med som heltids målvakt i nästa nivå i hockey. 
Fotbollen är inte riktigt avslutad, turnering i helgen. 

Daniel och jag fortsätter jobba på huset. Just nu är det Otis rum som målas, men bara tre av fyra väggar kan bli klara än så länge. Vi ska nämligen stänga för en garderob i hans rum och öppna upp den i vårt istället.
Tycker han sovit inne hos oss, i egen säng förvisso, alldeles för länge. När man inte ammar längre tycker jag inte barnen behöver sova hos oss längre.
Vi målar hallen uppe, lister, fönster, badrum nere, sågar ner trän, planerar gången på framsidan, funderar på frukt träd, rabarber, pool för framtiden, pratar med elektriker om lampor i tak, flytt av tvättmaskin och torktumlare, snabbfix för generatorn, mm, mm.
Så det finns att göra.

Nu ska jag ta och fixa lite här hemma. Vi får ju gäster i morgon.
Har bakat ägg och mjölkfria cupcakes, bara att dekorera dem i morgon.

Kram på er!

1 kommentar:

Gun-Marie sa...

Hej och välkommen tillbaka Malin! Vi har saknat din blogg mycket! Hoppas du fortsätter med den nu.
Kramar mamma och pappa