torsdag 27 juni 2013

Hemma

Nu är vi hemma igen efter en underbar "semester" i Colorado Springs.
Det var semester för barnen och mig, men en del jobb för Daniel med seminarier och jobbmöten. Daniel har blivit medlem i en förening för bageriutrustning och de har träffar för hela familjen en gång om året och i år var det i Colorado.
Det var stor träff vid poolen i torsdags, vilket visade sig vara en dag dömde flesta var rejält uppklädda. Vi kom direkt från planet i shorts, svettiga och ofräscha...
Fredagen var det tema party för hela familjerna, tema western, en del gick in för det med boots, väst, hatt och hela paketet. Vi körde på jeans och skjortor.
Lördagen var det middagsmöte för Daniel, hade vi haft barnvakt så hade jag fått komma med. Nu gick jag och barnen och la oss vid 20.00 (22.00 Jersey tid). Söndagen var det smoking och långklänning som gällde, då var vi inte med. Vi njöt av god middag bara familjen istället.
Nästa år är det Betmuda som gäller, då tar vi nog med barnvakt och är mer förberedda på vad som gäller med kläder, när barnen får och inte får vara med.
Vi hann med en del sightseeing också, Garden of the Gods, Pikes Peak, Ghost Town, mm. Förstnämnda är en nationalpark, helt underbart. Pikes Peak är ett berg man kan köra bil upp på, 14115 fot över havet, 4302m. Nu ligger ju Colorado Springs ca 6000 fot över havet. Luften var snustorr. En del får tydligen problem med höjden. Och på vägen ner från berget mötte vi en ambulans.
Otäckt att åka upp, värre att åka ner. Motorbromsa på ettan för att inte bromsarna ska bli för varma och sluta fungera. I 1! timme. Upp tog 1 1/2 timme på tvåan eller trean och utan AC.

Hotellet var lyxigt, med särskilt rum för Noah och Wilda med bäddsoffa och egen tv, någon som kom och gjorde iordning sängen för läggdags varje kväll, choklad på kudden, rena handdukar morgon och kväll, infinity pool, vattenrutchbanor, mm, mm.

Nu njuter vi av att vara hemma, Daniel jobbar som vanligt, vi försöker vända tiden rätt, snickare är här då och då och fixar grejer lite här och var i huset, blommor slår ut, ogräs växer som... ja ogräs.

Snart borde vi ju även veta när vi kan åka till Sverige...


Inga kommentarer: