tisdag 23 december 2008

Nu är vi hemma igen efter lilljulafton hos D: s syster med familj. Jättetrevligt! God mat, trevligt umgänge och kul julklappar till barnen.
Igår var vi på stan och fixade lite inför flytt och kalas, besök på tippen med mera inför flytten. Idag har vi fixat julskinkan, försökt fixa lite mer inför flytten, varit på stan och handlat assietter, resväska och beställt bröd. D fixade även en sista juklapp som jag tror är till mig.
Tänkte visa i bilder hur slutet av dagen sett ut.

Näst sista avsnittet på årets julkalender visades på min dator strax innan avfärd vid 17.30-tiden


Foto vid granen notera att tomten redan varit här, men han var så slarvig så han hade lagt kusinens julklappar hos oss, så de fick vi ta med oss istället, hm vilken slarver tomten är i år...
Full fräs med leksaker hos kusinen, motorsågskit som vi gav i 1-årspresent uppskattas av alla 3 barnen.


Paketöppning, innehåll visas längre ner.


Tomten hade lämnat 2 paket under barnens gran när han var här inatt och lämnade av lite paket. I dessa 2 låg det en flanellpyjamas till Noah och ett nattlinne till Wilda.


Noahs julklappar från kusin med familj och farbror och faster: klockspel, motorcykel och filmen Wall-E.
Wildas julklappar från alla ovanstående: Magnetrittavla, sköldpaddespel, fina virkade fiffirutor/kärleksmums och chokladbollar.
Än så länge har julen börjat bra!
I morgon blir det besök hos makens farmor, sen bär det av till svärföräldrarna, för att sedan avlutas hos oss med mamma och brorsan. Juldagen blir det firande med min familj här hemma.

1 kommentar:

Anonym sa...

Fina barn o klappar! Ha en mysig jul! Vi kan väl höras om lördagens detaljer när julbestyren lugnat sig :-) Kram!