onsdag 14 augusti 2013

En lagom dag

Idag är det en alldeles laom dag. Vi har bara runt 22-24 grader, vilket är rätt lagom. Solen skiner och det blåser lagom mycket.
Dagen började med en snabb frukost och sedan åkte jag iväg och handlade innan Daniel åkte till jobbet. Skönt att åka så tidigt, lagom med bilar på vägen och lagom med folk i affären.
Väl hemma så kokade vi jordgubbssaft, lagom med vuxenpoäng där och såååå supergott! Gäller bara att dricka lagom mycket!
Efter lite mellanmål så åkte vi till en lekpark och stannade lagom länge, dvs så länge att barnen ville åka hem, men inte så länge så att jag var urless på att vara där. Jaga en liten Otis som klättrar och klänger överallt är inte alltid kul.
Nu är vi hemma och det är lunch på g. Pasta, grönsaker och Buffalo kyckling för barnen. Själv testar jag på 5:2 dieten. Så idag blev det en av två. Min lunch består av kål, morot, färsk ananas, vatten och is.
Nu ska jag ta det så lagom lugnt det går med tre barn hemma!

tisdag 6 augusti 2013

Borta bra men hemma bäst

Nu är Sverige vistelsen snart över. I morgon är det dags att åka till Arlanda för en natt på hotell innan det är dags att flyga hem igen.
Lite mer än tre veckor i Sverige har det blivit och vi har haft underbart väder, badat massor, träffat släktingar i mängder (dock tyvärr inte alla, Wilda saknade flickkusinerna), fikat för mycket, haft barnfrianätter i Stockholm med maken. Tre hela nätter fick vi! För första gången på 5! år. Vi fixade nya visum, gick på museum, åt middag på vita-duks-restauranger, strosade i Gamla Stan, mm, mm.
Vi har besökt Gränna, Titanic museum i Norrköping, museum i Nyköping, ätit räkmackor, kardemummabullar, bakelser, svenskt godis, svensk pizza, mer räkor och så en hel del kantareller.
Druckit drinkar och kollat på folk 😉, shoppat lite på rean. Och säkert en massa mer.

Kommit ifatt med lite skvaller, kramats med släkt och vänner och sedan utöver detta fått huset tillfixat hemma. Lite dörrar flyttade, väggar rivna och lite annat smått.

Men nu längtar vi hem!